de feiten over es vedra en atlantis
ES VEDRA - Beroemd OriŽntatiepunt en Mysterieus Rotseiland bij Ibiza  de feiten over es vedra en atlantis

De FEITEN over Es Vedra en ATLANTIS:
 

- Extreem hoge concentraties van metalen en mineralen creeeren een bijzonder zwaar magnetisch veld rond het rotseiland ES VEDRA, wat het tot† de 3de meest magnetische plaats op aarde maakt, en ervoor zorgt dat kompassen storen en sommige gevoelige individuen erdoor beinvloed raken.
Atlantis

- De bevolking van Ibiza houd een speciale mythe erg levend, door over het geheim van íAtlantisí te vertellen, echter altijd zonder de precieze locatie prijs te geven.
Je vind het in de Baai van Cala DíHort, recht tegenover ES VEDRA, maar het is alleen per boot te bereiken...of na een bloedstollende klimpartij.
- Er zijn GEEN kaarten te krijgen waar de richting op staat aangeduid.
- De bevolking heeft een pact gesloten om er niemand per boot heen te varen.
Je zult dus erg vasthoudend en inventief moeten zijn om deze mysterieuze plaats te bereiken. †
Atlantis heeft een natuurlijke grot waarin zich een geschilderde afbeelding van God Shiva bevind, uitgeroepen tot beschermer van de tempelgrot. Vele eilandbezoekers brengen lange uren vruchteloos zoekend naar ATLANTIS door en ....dat is nu precies de magie van dit verhaal. Diegenen die deze magische plek wel bereiken, na een bloedstollende afdaling, ervaren een, vredige en spiritueel inspirerende plaats, waar zij zich geconfronteerd zien met uiteenlopen kunstuitingen, hier achtergelaten door vele, hen voorgaande, kunstenaars, van over de hele wereld.

Ibiza 4 all, ES VEDRA - Beroemd OriŽntatiepunt en Mysterieus Rotseiland bij Ibiza.


Formentera ExcursiE


© 2006 - 2018 ibiza4all.org